Onsdag, 03 Juli 2013 17:11

VELKOMMEN

 

Lejligheden ligger i bebyggelsen Monte Y Mar/Gran Alacant, ca. 12 km. syd for Alicante og 8 km. fra byens internationale lufthavn i Alicante.

Lejligheden er fra januar 2008, og er på i alt 98 m2, inkluderet en altan på 12 m2 og en terrasse på 18 m2 (sydvendt).

Den er højt beliggende med et delvist view ud over bjerge, byer og strand.

Lejligheden indeholder: Stue, åbent køkken, toilet/badeværelse og to soveværelser med i alt 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng + et lille værelse med 1 seng.

Der er separat styret aircondition i stuen samt i to af soverummene, samt myggenet i alle vinduer på 1.sal. I vintersæsonen er der flere kilder til opvarmning.

Desuden er der TV med adgang til danske kanaler via boks, Blu-ray afspiller, Mini Playsation 2, Samsung PC samt ipad. 
Der er adgang til trådløst internet (for et mindre gebyr).  Via TV boksen er der adgang til et stort udvalg af film og alverdens TV kanaler.

Der findes en B&O højttaler, et par Dock stationer Iphone 4/4S og 1 til 5, køle/fryseskab, mikroovn, Nespressomaskine, vaskemaskine, ovn og el kogeplader.

Til terrassen findes borde og stole, parasol, to drømmesenge, bordgrill og planter af forskellig art.

På altanen, der kan overdækkes med en markise, er der spisebord med mulighed for to eller fire spisepladser samt 2 lænestole.

Området har en fælles pool, ca 400 meter fra lejligheden

Der er ca. 1000 meter til stranden og indenfor 10 minutters gang er der: Supermarked, flere restauranter, barer, banker, apotek, internet caféer og busafgang til Alicante og Santa Pola.


Lejligheden kan max lejes af 4 personer ad gangen. Pris varierer over året fra kr. 2.400,- pr. uge ( se punktet "pris").

Læst 29581 gange Senest ændret Torsdag, 23 marts 2017 07:29